به گزارش نماینده به نقل از مهر، چند سالی میشود که بازار کمپینزدن در شبکههای اجتماعی داغ شده است. تازگیها هم گروهها و کمپینهایی با دغدغههای مذهبی شکل میگیرند. کمپینهای مذهبی که هر روز تعداد و نفوذشان بیشتر میشود. کمپینهایی که الزاما همۀ اعضای آن مسلمان نیستند!
«گاهى بعضى از جوانهاى ما که مراجعه میکنند و جوابى نمىشنوند، به من نامه مینویسند و التماس میکنند که اجازه بدهید ما برویم در صفوف مقدّم با رژیم صهیونیستى بجنگیم. ملّت، عاشق مبارزهى با صهیونیستها است و جمهورى اسلامى [هم این را] نشان داده است.» انگار همه به دنبال بهانه بودند. تنها همین یک جمله از رهبری کافی بود تا همه دست به کار شده و کمپین «ما عاشق مبارزه با اسرائیل هستیم» را راه اندازی کنند.
درست بعد از این سخنرانی بود که کمپینهای مختلفی برای مبارزه با صهیونیسم شکل گرفت. کاربران شبکه های اجتماعی با ارسال عکس خود در کنار جملۀ «ما عاشق مبارزه با صهیونیسم هستیم» و هشتگ «#FightingTheZionists» عملا ارتشی از کاربران مجازی را برای مبارزه با اسرائیل ترتیب دادند. ارتشی که با هر بار رفرش کردن بر تعدادشان افزوده می شود.
اما این اولین کمپین موفق شبکه های اجتماعی نیست. پیش از این نیز در چندین نوبت این کاربران در شبکه های اجتماعی قدرت نمایی کرده بودند:
کمپین ارادت به امام هادی
در پی اقدام گستاخانۀ شاهین نجفی در اهانت به امام دهم شیعیان، کمپینهای مختلفی در حمایت از وی تشکیل شد. از این طرف هم تعدادی پیدا شدند که در دفاع از آن حضرت، کمپین ارادت به امام نقی را با نام «نقی زیباترین نام جهان است» به راه بیندازند. جالب اینجاست که بسیاری از شخصیتهای سیاسی مشهور از اعضای این کمپین هستند. «محمود احمدینژاد» و «اسفندیار رحیممشایی» از جمله کسانی بودند که اردیبهشتماه امسال به این کمپین پیوستند.
کمپین حمایت از حجاب
دو سال پیش کمپین یک میلیونی حمایت از حجاب در آمریکا شکل گرفت. درست دوم فروردين ماه سال۱۳۹۱ بود که شيما العوضي زن عراقي كه مادر پنج فرزند بود، در خانهاش در كاليفرنيا به صرف داشتن حجاب به قتل رسيد. در كنار جسد وي، اين يادداشت كه "تروريست به خانهات برگرد" يافت شد. پس از آن در کمتر از چند روز کمپین حمایت از حجاب در آمریکا تشکیل شد. بسیاری از زنان غیرمسلمان آمریکایی با انتشار عکسهای خود با روسری در صفحه فیسبوک اعتراض خود را نسبت به این اقدام نشان دادند.
کمپین حمایت از مردم غزه
رمضان امسال، رمضانی خونین برای مردم غزه بود. فلسطینیها امسال ۵۱ روز در برابر صهیونیسم مقاومت کردند. کشتار مردم غزه و بهویژه کودکان به حدی بود که دیگر هیچ تردیدی برای اثبات جنایتهای رژیم صهیونیستی باقی نگذاشت. کمپینهای مختلفی در سراسر جهان برای حمایت از مردم غزه تشکیل شدکه فقط ۱۴۰۰ عدد از این کمپینها مربوط به کشورهای اروپایی بود. شاید بتوان کمپین «کودکان برای کودکان» را از شاخصترینِ این کمپینها بهشمار آورد. در این کمپین که به همت داریوش فرضیایی یا همان «عمو پورنگ» معروف راهاندازی شده بود، اسامی بسیاری از چهرههای سرشناس سیاسی، علمی، فرهنگی و ورزشی به چشم میخورد.
کمپین ضد داعش
تروریستهای داعشی آنقدر به جنایات خود در کشورهای اسلامی ادامه دادند که دیگر هیچکس شک ندارد که این گروه قرابتی با اسلام ندارد و عنوان مسلمانیش تنها در حد شعار است. این بار هم کمپینهای مختلفی در سراسر جهان به راه افتاد. یکی از آنها کمپین «نه به داعش» بوده که توسط کشورهای عربی منطقه با پیشگامی لبنان شروع به کار کرده است. در همین رابطه کمپین دیگری توسط جوانان انگلیسی به اسم «به نام من نه» ایجاد شده است. شعار این گروه که توسط یک بنیاد خیریه در شرق لندن به راه افتاده، این است که جنایتکاران داعشی فقط اسم اسلام را یدک میکشند!
نظر شما